top

Adrese utile ale instituțiilor

  • Curtea de Apel Brasov
  • Tribunalul Brasov
  • Judecatoria Brasov
  • Prefectura Judetului Brasov


[mai mult]

Parteneri

Activități Curente / Noutăți

2018-05-25

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


   Incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protectia datelor – RGPD).

Asociatia Colegiul Consilierilor Juridici Brasov prelucrează datele personale ale membrilor sai, in conformitate cu prevederile legale in materia prelucrarii datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si in conformitate cu prevederile legale privind organizarea si functionarea asociatiilor profesionale ale consilierilor juridici, respectiv prevederile legale prinvind organizarea si functionarea asociatiilor si fundatiilor din Romania.
Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi descarcata din sectiunea Colegiul/Documente/Documente interne.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati pe adresa de email secretariat@ccjbv.ro sau la numarul de telefon 0368 438413.
Imagini(click pt poza mare):

Click pentru poza mare