top

Adrese utile ale instituțiilor

  • Curtea de Apel Brasov
  • Tribunalul Brasov
  • Judecatoria Brasov
  • Prefectura Judetului Brasov


[mai mult]

Activități Curente / Noutăți

2019-09-12
CCJ Brasov organizeaza examen de definitivare in profesie

Urmare a Hotararii Consiliului de Conducere din data de 11.09.2019, Colegiul Consilierilor Juridici Brasov organizeaza in datele de 16.11.2019 si 17.11.2019, examen de definitivare in profesia de consilier juridic.

Probele examenului vor avea forma scrisa (tip grila) si orala.

Taxa de inscriere la examen pentru consilierii juridici stagiari este de 400 lei.

Termenul limita pentru depunerea cererilor este 13 noiembrie 2019, ora 15.00.

Va reamintim ca in conformitate cu prevederile art. 13 din Regulamentul BCSPP "perioada de stagiu efectuata se pierde in cazul in care consilierul juridic stagiar desi are continuitate in exercitarea profesiei, nu participa la examenul de definitivare in profesie in termen de max. 40 luni (active) de la data aprobarii inscrierii ca membru in CCJ Brasov."

La examen se pot inscrie si consilierii juridici admisi in profesie in temeiul art. 29 din Statutul profesiei de consilier juridic.

Pentru detalii privind documentele necesare, taxele de examinare, locatia si ora sustinerii probelor precum si orice alte informatii, va rugam sa va adresati Secretariatului Colegiului.

Tematica de examen poate fi descarcata din sectiunea Colegiul/Documente/Biroul de Coordonare a Stagiului si Perfectionare Profesionala (BCSPP)/Examen.


 


Imagini(click pt poza mare):

Click pentru poza mare